Zelim da znam da li sam talentovana?

od autora Ana
(Beograd,Srbija)

Jednostavan pokusaj devojke

Jednostavan pokusaj devojke

Ja ne poznajem nijednog slikara niti nekog ko zaista lepo crta i slika. Tako da nisam imala nikog da pitam za savet a na ovom sajtu sada Vas pitam.Sajt mi se uzasno svidja i radicu vezbe svaki dan,i veoma je poucan sajt. Ja sam htela samo da posaljem crtez koji sam nacrtala i da Vas pitam da li je uzaludno ista pokusavati. Neki mi kazu da lepo crtam a onda vidim neke radove i shvatim da to nikada necu moci da nacrtam. Zelim da usavrsavam svoje crtanje samo me zanima ima li smisla. Ja imam 14 godina i ovo dole su moji crtezi. Pitanje je malo poduze ali se nadam da cete mi odgovoriti. :)Administrator:

Uopšte nemojte da sumnjate u sebe da li možete, vi već sada crtate bolje nego većina vaših vršnjaka, a najvažnija stvar, koju treba da upamtite, je ta da je crtanje veština koja može da se nauči. Isto kao vožnja automobila ili pravljenje nakita. Ne postoji tako nešto kao uzaludni pokušaj, pogotovo ne ako se radi o pokušaju usmerenom ka jednom cilju. Samo da vas potsetim da su i najveći majstori slikarstva nekada bili početnici i nalazili su se na nivou na kome ste vi sada. Bez razlike da li su oni tada imali 7 ili 16 godina njihova upornost iskazana kontinuiranim učenjem i usavršavanjem je napravila da oni budu vrhunski.
Nastavite da učite i savladavate nove tehnike crtanja, redovno crtajte što više možete, ako je potrebno uzmite i časove crtanja kod profesionalca i videćete da možete da nacrtate ama baš sve što poželite i da nijedan trud nije uzaludan.
Sa nestrpljenjem čekamo vaše nove radove :)

Komentariši Zelim da znam da li sam talentovana?

Prosečna Ocena starstarstarstarstar

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Mar 25, 2013
Ocena
starstarstarstarstar
1
stavio/la : Anonymous

Samo nastavi da crtas :D

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Pitanja / Komentari.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.