Naša Polisa Privatnosti

Niste pronašli ono što vas zanima? Unesite željeni pojam, a zatim kliknite dugme za pretragu.Polisa privatnosti sajta www.crtanje-i-slike.com

Mi u www.crtanje-i-slike.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših posetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o ElektronskojTrgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o posetiocima/kupcima i obaveštavamo posetioce, kupce o načinu korišćenja tih podataka. Redovno dajemo našim posetiocima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovi podaci pojave na sajtu ili ne.

Lični podaci posetilaca skladišteni su u informacionom sistemu www.crtanje-i-slike.com, čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo administratoru sajta www.crtanje-i-slike.com kome su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge posetiocima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s posetiocima/kupcima usvrhu obaveštavanja o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem našeg web sajta.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na vaš internet pretraživač sa web servera i skladište na vaš računar. Kolačići ni na koji način ne štete vašem računaru niti operativnom sistemu. Naš sistem koristi kolačiće kako bi imali uvid koje delove našeg web sajta posetioci koriste, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača.

Anti SPAM politika

www.crtanje-i-slike.com nudi informacije oslobođene SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo vašu e-mail adresu trećim licima bez vašeg pristanka ili u skladu sa ovom polisom.

Otkrivanje podataka

www.crtanje-i-slike.com će otkriti lične podatke i/ili IP adresu samo u slučaju ako to zahteva zakon, i/ili u uverenju da je takav postupak neophodan.

Google Pretraga

Okvir za pretraživanje na ovoj web stranici ("Pretraživač") pokreće Google Inc. ("Google"). Vi prihvaćate i slažete se sa Google-ovim pravila o privatnosti koja se primjenjuju prilikom vašeg korišćenja Pretraživača i korišćenjem Pretraživača suglasni ste da Google koristi vaše lične podatke u skladu sa svojim pravilima o privatnosti.

Više o Google-ovoj Politici Privatnosti možete da pročitate ovde: http://www.google.com/intl/sr/policies/privacy/

Sigurnost na Internetu

Sajt www.crtanje-i-slike.com može da sadrži linkove ka spoljnim stranicama (web sajtovi trećih lica). Nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Takođe, www.crtanje-i-slike.com može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa. Proverite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.
Vrati me na Naslovnu
Novo! Komentari

Šta imate reći o onome što ste upravo pročitali? Napišite svoj komentar u označenom polju dole.


Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio