"Vaza sa cvecem"-Moj prvi rad na platnu...:D

od autora Marko
(Cacak)


Zdravo...Ja sam Marko,a ovo je moj prvi rad na platnu.Radjen je temperama.Veoma mi je drag,ali bih zeleo cuti vasa misljenja.:D Zato,molim za komentare.Ukoliko ima gresaka,ukazite ih...:D

Komentariši "Vaza sa cvecem"-Moj prvi rad na platnu...:D

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Jun 19, 2015
srazmera
stavio/la : Anoniman

Boje su ti prejake, svaki predmet sadrzi boju predmeta to do njega, tako da svaka boja na jednom cvetu mora da sadrzi boju cvetova i predmeta oko njega, to ne mora da bude velika povrsina, samo detalj. Vazna je nesrazmerna u odnosu na sto (stolnjak) i nije pravilnog oblika, osim ako to nije namerno uradjeno. Vezba i samo vezba, probaj ovu sliku da uradis jos jednom.

Feb 04, 2014
Odgovor na komentar "Fali ti"
stavio/la : Anoniman

Svakako da se treba usavršavati, učiti od drugih slikara, ići na izložbe. I da, postoje određena pravila. Ali pravila su tu i da se krše, treba svako da daje svoj lični pečat. Ne treba nikad svoju kreativnost sputavati zbog "pravila".

Za prvi rad na platnu nije loše. Samo tako nastavi, usavršavaj se i nikad nemoj svoju kreativnost sputavati zbog nekih pravila.

Feb 01, 2014
da,da
stavio/la : Anoniman

Od sveg se srca nadam. Nastavi raditi i usput učiti.

Jan 29, 2014
...
stavio/la : Marko

Hvala na savetu..Posluzice.. :D

Jan 25, 2014
Fali ti...
stavio/la : Anoniman

Nemaš treću dimenziju. Sve je plošno, nema zraka, nema života. Nemoj raditi s tako gustim bojama i tehnika tempere nije najbolja za to, pa još i na platnu. probaj vodenim bojama ili suhim pastelima. Crvena nije samo crvena, plava nije samo plava, a vaza je kao komad kartona. Potrudi se malo više i malo (mnogo) razgledaj knjige o slikarima i slikarstvu. Obrazuj se i rezultat neće izostati. I slikanje je kao i matematika i fizika, mora se učiti. I tu postoje pravila, pa kada ih naučiš prilagati, biti ćeš sjajan. Pozdrav i nastavi raditi. Slikanje je krvavi rad, ali i užitak i zabava.

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Vaši Crteži.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.