Portet :))

od autora Dajana
(Zrenjanin)


Najskoriji crtez. :)

Zanimajuu me misljenja, zato bih vas molila da komentarisete. I ako nesto ne valja da napisete kako to da ispravim. Stvarno bi miznacilo.. :)

Komentariši Portet :))

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Apr 22, 2013
Portret
stavio/la : Milan Nestorović

Dajana,
prvo bih se nadovezao na Sanjin komentar. Nemojte se truditi da imate i razvijate svoj originalni stil dok ne usavršite bar 1 već postojeći stil kako biste bili sigurni da možete da krenete sa svojim stilom. Mislim da je čak i ovo preambiciozno pošto kažete da crtate tek 3 meseca. Za ovaj poduhvat potrebne su godine. Savetujem Vam da na početku radite obične kopije starih majstora. Nađite slike na internetu, u brošurama, knjigama... Kad sami osetite da ste u velikoj meri napredovali ( sve je ovde subjektivno ), okrenite se živim modelima, mrtvoj prirodi, pejzažima i svemu što Vam privuče pažnju. Naravno, čuvajte svoje radove kako biste imali sa čime da upoređujete novonastale. Još samo jedan savet, dnevno bar 1 crtež i videćete ubrzo da li ste talentovani, ali da znate, u razvoju umetnika, talenat je oko 10%, sve ostalo je rad, upornost, zalaganje i ljubav prema crtanju i slikanju.
Srećno.

Apr 21, 2013
:D
stavio/la : Dajana

Ja crtam tek 3 meseca.. :D Hvala na komentaru puno mi znaci.. :)

Apr 19, 2013
*___*
stavio/la : Sanja

Moram reći da je crtez zaista poseban i svaka cast na originalnom stilu koji posjedujete :DD Iako nisam profesionalna umjetnica.. mislim da vam je sjena ispod brade malo previse intenzivna.. Ostalo mi se sve jako dopada i nastojte da vjezbate sto vise jer definitivno imate potencijala da popstanete poznata umjetnica :DDD

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Vaši Crteži.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.