Molio bih vas da razgledate moje radove i date svoje misljenje....

od autora Daniel
(Skopje, Makedonija)

Apstraktni pejsaz-Ulje na platnu

Apstraktni pejsaz-Ulje na platnu

Postovani ja nisam umetnicki obrazovan, nisam zavrsio umetnicku akademiju, po zanimanje sam pravnik....imam 26 godina, i zelim se baviti umetnost, moj otac modelar(izradjuje avioni-modele)-mozda i ja imam neku umetnicku zicku. Izradjivao sam nakite neko vreme, pred par meseca sam poceo slikati na platnu. Zamolio bih vas da razgledate moje radove i kazete sta mislite za moje slike, najiskrenije. Nijedna moja slika nije preslikana, moje slike necu biti preslikane, uzivam kada slikam apstraktne slike, oni su proizvod moje maste. Hvala vam puno!!! Pozdrav iz Makedonije!

Komentariši Molio bih vas da razgledate moje radove i date svoje misljenje....

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Sep 08, 2014
samo napred
stavio/la : Dragana

cesto cujem frazu ,,od umetnosti se ne zivi"-ja uvek na to odgovorim-da ,ne zivi se sigurno-zivi se od vazduha koji disemo i ljubavi koju delimo,ali jedino sto posle smrtnog coveka ostaje jeste njegova umetnost.Zato i tebi i svima koji sumnjaju -samo napred.Mnogi slikari cije slike danas prodaju za basnoslovne sume bili su za zivota neshvaceni i cak ismejavani(Lotrek,Gogen ,van Gog).Ja sam im jako zahvalna da se nisu pokolebali.

Feb 01, 2014
Polako
stavio/la : Anoniman

Pa i nisi tako loš... Omekšaj crte, odredi proporcije, ugasi kričavost boja, sve uravnoteži i nastavi raditi-slikati. Drži se i prava, ali jedno ne isključuje drugo. Nemoj žuriti, obradi boju pa ju onda nanesi. Ovako ti je sve previše sirovo. I kao pravnik moraš biti realan, pa budi to i kao slikar. Radi polako i promišljaj poteze.

Nov 04, 2013
Zao mi je....ali nisi u pravu..
stavio/la : Daniel

Mala...zao mi je, ali nisi u pravu....veruj mi, umetnost je moj zivot....kad kazem "umetnost" mislim na tekstove za pesme, slike, skice itd. Uskoro ću da stavim svoje nove radove...

Oct 12, 2013
must read
stavio/la : Princeza

vidi, ja nisam umjetnicki obrazovana. idem u osnivnu skolu, ali super crtam. e ovako, radovi su ti neozbiljni i kao da ih je cralo malo dijete. zadnji rad " kuca iz snova" nije los al ti vala mjesto kuce nije neko. ja bih ti rekla da se uhvatis prava i da pustis umjetnost drugima. pozdrav od Princeze:)

Sep 22, 2013
Hvala Emilija
stavio/la : Daniel

Emilija hvala puno na iskrenim komentarima i saveta. Poslusacu te, nazalost uverio sam se i sam da je nemoguce da se radovi dopadaju svima. Kad osetim da se slika, koju radim, dopada meni, onda zavrsim sliku i potpisem se :)

Hvala jos jednom.

Sep 22, 2013
Crtaj,crtaj,crtaj pa slikaj!
stavio/la : Emilija

Ja se slažem sa osobom koja je rekla "Nemoj se truditi da se dopadneš svima" To je najbolji savet, jer te često komentari ljudi koji nisu umetnički obrazovani,odvuku od tvog načina rada, koji može biti originalan.
Crtaj,crtaj crtaj sve što vidiš,pa tek tad uzmi platno i slikaj ono što zamišljaš!
Ja predajem deci i odraslima,ali kad dugo ne crtam, uvek je dobro provežbati ruku i oči!Samo napred!

Sep 08, 2013
Danijele
stavio/la : Anoniman

Nemoj se previše truditi da se "dopadneš svima". Crtaj za sebe i crtaj da usavršiš svoju tehniku...crtaj da se dopada tebi ;-)

Sep 07, 2013
Hvala za iskrene komentare :)
stavio/la : Daniel

Hvala vam puno sto ste iskreno komentirali moje radove....kako ja vidim i na fejsbuku nekome se dopadaju, a nekome ne :DDD Trudicu se da se moji radovi dopadaju svima :)

Sep 07, 2013
...
stavio/la : Anoniman

Pa meni se svidja jedino ova zadnja slika samo si trebao malo vise paznje da posvetis ovoj kuci i slika bi bila odlicna

Sep 07, 2013
apstrakcija
stavio/la : Anoniman

Vrlo originalno...sviđa mi se :)

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Vaši Crteži.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.