Moj prvi pokušaj

od autora Marko
(Sarajevo)


Prije svega pozdrav i moje divljenje za sajt.


Kao i Vama i meni su u osnovnoj školi uglavnom drugi crtali domaće zadatke iz likovnog ali smatram da imam smisla za harmoniju.
U zadnje vrijeme sam se jako zainteresovao za pirografiju pa sam prvo odlučio, pošto smatram da nemam nekog talenta za crtanje, da istražim na intrenetu sve o crtanju i tako sam "dolutao" do Vašeg sajta.

Poslije kraćeg iz čitavanja jutros sam se odmah uhvati posla i napravi prvi crtež pa Vas molim za komentar i da li nešto znate o pirografiji.
Pozdrav iz Sarajeva!


Administrator:

O pirografiji, nažalost, znam vrlo malo. Ono malo što znam je da pirografija u prevodu znači "pisanje vatrom" i da je to vrsta umetnosti gde se pomoću usijanog predmeta, kao što je recimo žica ili lemilica, spaljuje predhodno napravljen crtež na drvetu ili na koži.

Ovo je vrlo zahtevna veština i traži vremena da se savlada ali zato su rezultati izvanredna dela.

Za ovu veštinu potrebno je pre svega da poznajete tehnike crtanja. Prvo treba da savladate crtanje olovkom, a kako vidim po vašem prvom pokušaju mislim da ćete to vrlo brzo i da uradite.

Samo nastavite da vežbate crtanje i redovno pratite sadržaje na ovom sajtu.

Kliknite ovde da bi napisali komentar.

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Pitanja / Komentari.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.