kako da nacrtam predmete i kako da sencim?

od autora nemanja
(srbija)

Ja sam Nemanja, imam 10 godina i mnogo volim da crtam. Kao sto vidite moji crtezi, koje sam nacrtao sam, ali zanima me kako da sencim i crtam lepo predmete u tome imam strasno veliki problem. Krugove pravilno crtam i zadovoljan sam. Mislim da vam ne smeta sto sam crtao strumfove?Administrator:

Dragi Nemanja, svakako da nam ne smeta što ste nam poslali nacrtane Štrumfove. Naprotiv, oni su vrlo zabavni likovi, a vi ste ih nacrtali vrlo dobro. Svaka čast!
Naučićete lepo da crtate i senčite samo ako redovno vežbate. Štrumfovi i ostali likovi iz crtaća su OK ali to vam neće mnogo pomoći da dobro senčite i crtate predmete. Crtajte svaki dan najmanje po jedan predmet koji se nalazi u vašoj blizini bez obzira da li je mali ili veliki. Crtajte polako i posmatrajte taj predmet što duže pre nego počnete da ga crtate.
Čitajte sadržaje na ovom sajtu redovno i redovno vežbajte. Ja sam ubeđen da ćete vi savladati tehniku crtanja vrlo brzo :)

Kliknite ovde da bi napisali komentar.

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Pitanja / Komentari.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.