Evo jos jedan od mojih radova

od autora Ana :)
(Beograd,Srbija)

Kao nesto

Kao nesto

Rekli ste mi da probam da nabacujem predmete na papir ne povezano i odmah sam se setila ovog rada.Ovo smo radili u skoli kao poslednju temu pre nego sto je raspust poceo tako da je bilo pre nego sto sam nasla ovaj sajt.Ovo je bila jedina tema koja mi se uzasno svidela i rad sam uradila sa uzivanjem pazeci na svaku sitnicu i mislim da mi se svidja ovo nabacivanje ne povezanih stvari koje na kraju daju jednu celinu i necu biti skromna uzasno mi se svidja kako sam uradila rad. :) Sta vi mislite?Administrator:

Mnogo je lakše kada radite nešto što vam se dopada :) Pokušajte da nacrtate sličnu kompoziciju ali ovoga puta pored simbola, koje vi crtate, nacrtajte i realne crteže predmeta, životinja, ljudi ili delovi lica ali pazeći, pri tome, na sve elemente potrebne za jedan realan crtež kao što su senke, proprcija i tako dalje.
Cilj sajta je upravo to, da naučite da gledate na stvari oko vas drugim očima, da primećujete detalje, da primećujete razlike i da možete umesto simbolima likovno da se izražavate i komunicirate na jedan sasvim novi, na jedan prirodan i realističan način.

Kliknite ovde da bi napisali komentar.

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Pitanja / Komentari.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.