crtez m2

od autora Vukasin Ivanisevic
(Cuprija,Srbija)


Inspiraciju koju sam dobio kako bih nacrtao ovaj crtez imao sam od uzimanja olovke u ruku pa sve do zavrsnog sencenja sto je veoma bitno kod slozenijih crteza.....nacrtan je u jednom dahu kao i mnogi moji crtezi, naravno to povlaci i neke posledice pa su neke greske vidljive ali je bitan celokupan utisak pa sam ipak zadovoljan rezultatom.....u glavnom se vise vezem za mrtvu prirodu i predmete pa sam malo slabiji u portretima......ja sam kod ovog rada imao zelju da ruka izgleda sto realnije pa mi je jako bitno da cujem i tudje kritike iako mislim da sam dosta samokritican sto je veoma bitno cini mi se pri napretku u crtanju......Administrator

Kao komentar ponovići ono što ste sami rekli-od par grešaka tamo i vamo, bitniji je celokupni utisak, a moj utisak je da je ovo vrlo interesantan rad.
Voleo bih da čujem i komentare drugih posetilaca sajta.

Komentariši crtez m2

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Dec 05, 2012
M2
stavio/la : Milan Nestorović

EXTRA!!!
Reči hvale su nepotrebne.
Samo jedna mala kritika - kada radite ovakve crteže, odnosno idete do detalja, zapamtite da ako u startu ne ispravite mali propust, u finišu taj propust može biti veliki. Obratite pažnju na anatomiju kažiprsta, o tome pričam.
Na ovom sajtu sam video samo jedan bolji crtež, ako imate vremena pogledajte crtež po nazivom Labrador, samo je taj po meni bolji.
EXTRA!!!EXTRA!!!EXTRA!!!

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Vaši Crteži.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.