Carlos

od autora Lejla
(Mostar)


Fotograf koji me redovno obraduje fotografijama sa putovanja.Jednu vecer jednostavno sam pocela crtati,malenom olovcicom koja uopste nije za crtanje.Kasnije sam zavrsila rad sa mozda dvije H ili B olovke ,jer se ona malena istrosila toliko da se nije mogla naostriti :D.

Crtezom sam poprilicno zadovoljna samo zato sto sam na neki nacin vezana za njega,inace nikad nisam zadovoljna i sto duze radim sve vise shvatam koliko je moglo biti bolje, a nije ...Kritike molim!-pozeljno je :)


Administrator

Opet ste nas vrlo prijatno iznenadili. Crtež je savršen, isto kao i priča koja ga prati...pozivam sve posetoice sajta da pogledaju ovaj rad...

Komentariši Carlos

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Feb 01, 2014
Ruka
stavio/la : Anoniman

Konačno dodro nacrtana ruka čiji prsti ne izgledaju kao kobasice. Odlično je, ima izraz lica. I nije sve u olovci. Važnp je da tnaš što hoćeš i da imaš talent za slikanje.

Mar 15, 2013
Hvala svima
stavio/la : Lejla

Hvala vam!...Djordjie dobro primjecujes da nesto tu ne stima...Stvar nije toliko u mom posvecivanju nego u tome sto sam ovaj crtez radila s dvije razlicite fotke ,plus dodavanje neko... na jednoj fotografiji je taj portret samo do vrata (nema ni ramena),ruku iste osobe radila sam posmatrajuci drugu fotku kako bi ipak to bila "njegova "ruka,ali sam po svojoj ruci trazila "pozu-drzanja cigarete",jer njegova je bila opustena i naravno cigareta je dodana tako :),majica potpuno izmisljena itd...Ugao na kojim sam nacrtala ruku na papiru sam takodjer dugo trazila,htijuci da ne ostavi dojam "odsjecenosti",plus svjetlost na koju moram obratiti paznju.Potpuno razumijem o cemu govoris...moguce cak da sam se,u svoj toj zbrci,najvise vracala tamo gdje je "mir" -lice.

Feb 14, 2013
...
stavio/la : Djordjije Nikitovic

Tacno se vidi koliko si paznje posvetila crtanju lica toliko ti je paznje nedostajalo crtanju ruke. Olovka dobro iskoriscena ali mi se nedostatak jednakog procenta truda za sve delove slike ne svidj a.

Jan 30, 2013
Leyla...
stavio/la : Aleksandar Vojinovic

Dim cigarete,hmmm...Svaka cast.

Nov 06, 2012
Vauuu
stavio/la : Anonymous

Svaka cast, odlicno je

Kliknite ovde kako bi dodali Vaše komentare

Pridruži se i napiši svoju stranicu! To je lako uraditi. Kako? Jednostavno kliknite ovde za povratak na Vaši Crteži.
Naslovna / O meni / Polisa Privatnosti / Kontakt

Share this page:

Sponzor Sajta

Centar Equilibrio
  NE PROPUSTITE!  

Crtanje Desnom Stranom Mozga

Knjiga koja će vam pomoći da ovladate veštinom crtanja u pet koraka.